Panzió


Kedves látogatók leendő vendégeink!

Engedjék meg, hogy bemutassuk panziónk kínálatát.
Panziónkat 2002 decemberében nyitottuk családi vállalkozás keretében hat szobával, 17 ággyal.

A szobák mellet éttermi szolgáltatást is végzünk 80 férőhelyes éttermünkben.
Ahol a zalai specialitások mellett, nemzetközi gasztronómia, és modern étkezés kedvelőit is kiszolgáljuk. 2020 Februárjában sikerült a megnövekedett igényeknek eleget téve, a szomszédos telken 9 szobás új részleggel bővülnünk. A modern idők igényes vendégeinek megfelelő, 18 férőhellyel. Az új szobákban konyha és étkező sarok is kialakításra került. Gondoltunk a mozgáskorlátozott vendégekre is egy szoba erejéig.

Vendégeink két árkategóriából választhatnak az első (A) épület az eredeti panzió az étterem felett található, 5 szoba foglalható. 1 darab kettő ágyas, 2 darab három ágyas és 2 darab négy ágyas elrendezéssel.  Minden szobához fürdőszoba tartozik, zuhanykabinnal hajszárítóval felszerelve. A szobák légkondicionáltak.

50 méterre található az új részleg (B) épület, kilenc szoba fürdőszobával, épített zuhany fülkével, törülköző szárítóval, hajszárítóval felszerelve. Nyolc szoba rendelkezik ételkészítési lehetőséggel is.

A vendégek fogadása az (A) épületben történik.

Panziónk a Termálfürdőtől 600 m-re, a közeli horgászparadicsomtól 1 km re fekszik.

Környékünkön rengeteg kerékpárút található, amihez ingyenes kerékpár használatot is biztosítunk.

Remek kiránduló programok várnak vendégeinkre a szomszédos Szlovéniában és a tőlünk néhány km-re található őrségi, göcseji falvakban. Részletes programok a szobákban elhelyezve.

Virtuális séta

Szállóvendégeink telefonos bejelentkezés alapján
50% kedvezményben részesülnek a szomszédban található bőrgyógyászati szakrendelésen, bőrrákszűrés igénybevétele esetén (www.borgyogyaszmost.hu).

Elfogadott fizetőeszközök:
Készpénz (HUF), Átutalás, Bankkártya (MasterCard, VISA), Erzsébet Ajándék Utalvány, OTP Széchenyi Pihenőkártya, MKB Széchenyi Pihenőkártya, K&H Széchenyi Pihenőkártya